Dilluns 18.06.2018
Contact

Articles de Tina Cantó

Tina Cantó

El piano

Llisquen les mans per l’instrument, les notes ressonen per l’estança, tot és silenci, tot ara resta amatent a la música que sona a benaurança.

Estimat Manel

Corríem entre els ceps jugant i collint raïms. A la nit des del dormitori veiem a una lluna gran i rodona i sentíem basarda quan els gossos lladraven pensant que algun lladre rondava pel voltants.

El vell patró

Deixaren la vella barca a l’arena, mentre la lluna somreia des del cel,i el vell patró no podria amagar la pena sentint a la boca un regust de fel.

El meu tresor

El meu tresor és tan petit, és invisible no té valor, ningú me l’arrancarà del cor  

Estrelles de televisió

Tot això podria semblar perfecte si fossin persones formades però la majoria han triomfat o perquè han tingut una criatura amb un torero o han participat en un d’aquests concursos que jo en diria vergonyosos

Ahir

Era veritat o era només una follia, regust de cal, de mar, o d’ardent foc, el pensament s’allunyava o es perdia i s’anava diluint a poc a poc.  

Una dona excepcional

Dona inquieta, primera alcaldessa de Cassà de la Selva de la democràcia, escriptora que als seus 84 anys ha publicat “Roselles Vermelles” dedicat al seu germà Carles, mort en la batalla de l’Ebre.

Als pares

Vau marxar fa molts anys a l’hivern quan glaçava i vaig sentir-me perduda en la meva solitud